rendszeres csoportos tréning

Tarts velünk heti, rendszeres csoportos tréningünkön!

Egész évben zajló fix időpontban tartott csoportos foglalkozás, de minden érdeklődőt szeretettel várunk fajtától, mérettől függetlenül. Természetesen új jelentkezők esetében előzetes telefonos bejelentkezést kérünk a problémák elkerülése végett. A foglalkozások a kutya-gazda előképzettségének figyelembevételével több csoportban történnek. A csoportbeosztás a helyszínen történik.

A kutyák tanítását minden esetben a gazda végzi trénereink iránymutatásával, segítségével. Kiscsoportos tréningek, illetve haladó csoportoknál pont az ingergazdag környezet megvalósítása miatt nagyobb lehet a létszám, de minden gazdi-kutyus páros kellő odafigyelést kap.

Itt mindenki a saját tempójában egyéni elvárásának megfelelően haladhat. A biztonságot érintő dolgok kivételével semmi sem kötelező.

Szeretettel várunk minden kutyást, valamint kezdő kutyást és hozzátartozóit. Annyit kérünk csupán, hogy gyermekeitek ne zavarják a foglalkozásokat.

Ezen fix programok, általában hétvégén vannak az Ürgemezőn, és más helyszíneken.  Esős, illetve extrém meleg vagy hideg időjárás esetén érdeklődj elérhetőségeinken, mert a foglalkozások elmaradhatnak.