Rendszeres csoportos foglalkozás

“…nem felebarátaink, nem is hites testvéreink, és nem is alárendeltjeink;
hanem más nemzethez tartoznak, amelyeket magunkkal együtt tartunk az élet és az idő hálójában,
a földi ragyogás, és a nehéz robot területén……. a fogolytársaink…”
( Henly Beston)
Egész évben zajló fix időpontban tartott csoportos foglalkozás, de minden érdeklődőt szeretettel várunk fajtától, mérettől függetlenül. Természetesen új jelentkezők esetében előzetes telefonos bejelentkezést kérünk a problémák elkerülése végett.A foglalkozások a kutya-gazda előképzettségének figyelembevételével több csoportban történnek. A csoport beosztás a helyszínen történik.

A kutyák tanítását minden esetben a gazda végzi az trénereink  iránymutatásával, segítségével. A csoportok mérete és összetétele folyamatosan változik.

Itt mindenki a saját tempójában egyéni elvárásának megfelelően haladhat. A biztonságot érintő dolgok kivételével semmi sem kötelező.

Szeretettel várunk minden kutyást, valamint kezdő kutyást és hozzátartozóit. Annyit kérünk csupán, hogy gyermekeitek ne zavarják a foglalkozásokat.

Ezen fix programok minden vasárnap délelőtt 9 órától vannak az Ürgemezőn. Esős, illetve extrém meleg vagy hideg időjárás esetén érdeklődj elérhetőségeinken, mert a foglalkozások elmaradhatnak.