Rólunk

“… Nem mindig látod, mi az, ami egy kutya szívében rejlik,
de ha bízol benne, esélyt adsz neki, hogy megmutassa, mire képes…”
(Carol Bigley)

Most következik, hogy a kutyák szeretete már a gyermekkorban elkezdődött, de igazából kutyások 2008-tól lettünk. Minden CASTOR kutyusunkkal kezdődött, akivel járni kezdtünk a helyi kutyaiskolába.                                                                                                                                         Ezekben az időkben rengeteget tanultunk és ahogy mondani szokás:  -“…evés közben jön meg az étvágy…”. Az iskolában eleinte segítettem, tanulgattam a kutyaképzés rejtelmeit, majd 2011 tavaszán a kutyaiskola vezetője elköltözött és felajánlotta, hogy átadja nekünk a suli üzemeltetését. Az addig megszerzett, túlnyomó részt gyakorlati tudás kevésnek bizonyult, ezért eljött az intenzív tanulás ideje. Más kutyaiskolák oktatóitól tanultunk, majd a Magyar Agility Szövetség által szervezett tanfolyam jött, aztán a Kutyaguru kutyaiskola és a HED TECH kutyatréneri tanfolyam. Azóta is résztvevői voltunk, vagyunk neves kiképzők szemináriumainak. Párhuzamosan természetesen üzemeltettük a ránk bízott kutyaiskolát. Az így megszerzett elméleti és gyakorlati tapasztalataink birtokában eljött az idő a felnőtté válásnak.  És 2017. szeptemberében saját lábra álltunk, létrehoztuk a saját iskolánkat.

A Papírkutyák Paks Kutyasuli családi vállalkozásként működik Gabó, Fecó, Dodó és Fanta közreműködésével. Immáron 7. éve igyekszünk segíteni a környezetünkben élő kutyásoknak. Iskolánk folyamatosan fejlődik, szolgáltatásaink köre bővül, módszereink finomodnak, terveink alakot öltenek. Fontosnak tartjuk, hogy megismertessük az emberekkel a felelős állattartás szabályait, az állatokkal való együttélés örömeit. Céljaink közt szerepel a helyi kutyás élet fellendítése, közösség építése, különböző kutyás rendezvények szervezése.

Ha kutyusod nevelése nem a kívánt irányba halad

Új kedvenced tudatosan szeretnéd tanítani

Kedved lenne csatlakozni egy dinamikusan fejlődő folyamatosan bővülő szuper csapathoz

Akkor köztünk a helyed!

Képzési formáinkról, bővebben a menüpontok alatt tájékozódhatsz, az árakkal, helyszínekkel egyéb lehetőségekkel kapcsolatban e-mail, illetve telefon útján tudunk pontos információval szolgálni.Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérünk keress fel bennünket személyesen, vagy látogass el a Papírkutyák Paks Kutyasuli facebook oldalunkra. Köszönjük!